AITVARIUKO DIENA PASAKŲ ŠALYJE

   
Gegužės 31 d. priešmokyklinio ugdymo „Saulės Zuikučių“ ir „Pelėdžiukų“ grupių vaikai šventė Aitvariuko dieną. Pasipuošę pasakų veikėjais, vaikai su aitvarais atskrido į salę. Ten sutiko Lapę, ieškojo pasakų gėlių, atliko užduotis, atrinko pasakų korteles, kuriose gyvena lapė.
    Su palinkėjimų aitvarais atsisveikinti su draugais atskubėjo ikimokyklinių grupių vaikai. Visi kartu jie skrido spalvotu parašiutu, gaudė balionus, žaidė žaidimą „Perduok žiedą draugui“, dainavo, šoko. Atsidėkodami mažiesiems draugams, būsimi pirmokai dovanojo jiems saldžius siurprizus. Aitvariuko dieną priešmokyklinukai rašė savo svajones, kurias paleido į dangų, lauke skraidino spalvotą aitvarą. „Saulės Zuikučių“ grupės vaikai pagal žemėlapį ieškojo lobio. Daug emocijų patyrė, suradę dėžėje žurnaliukus „Naminukas“ su konstruktoriais, kompaktinį diską su gražiausiomis metų akimirkomis.
    Kartu su šeimomis priešmokyklinukai kūrė prisiminimų apie darželį knygą, kurioje piešė savo draugus, darželį, dėkojo darbuotojams už smagiai praleistą laiką. Spalvingais aitvarais papuoštoje salėje, būsimi pirmokai ištarė atsisveikinimo žodžius „Lik sveikas mano darželi, „Varpeli“ ir visi gavo  baigimo diplomus.